Menú

Viu un Llibre

Viu un llibre és un projecte organitzat en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya i s'adreça a nois i noies d'entre 10 i 16 anys.

Els objectius del projecte son fomentar la comprensió lectora i la lectura per plaer mitjançant el poder de la participació. 

La proposta pretén que els joves, a més de llegir, prenguin part la creació d'un llibre, mitjançant una plataforma digital i el guiatge d'un escriptor o escriptora de referència.

Viu un llibre utilitza una metodologia única i innovadora. Cada divendres a les 12h es publica un capítol de cada llibre, un per cada nivell (5è i 6è de primària, 1er i 2on ESO i 3er i 4rt ESO) i per cada idioma (català, castellà i angles) i els participants ténen fins dimarts a les 17h per fer les seves aportacions. 

Durants aquests dies poden interactuar amb els autors/es que estan escrivint el llibre i votar sobre la millor de les tres opcions que donen continuïtat a la història. Les seves opinions ajudaran a escriure els següents capítols fins a un total de cinc setmanes. 

La proposta es realitza mitjançant la plataforma interactiva Fiction Express és un projecte de l'empresa catalana Boolino, una startup participada por Wayra Barcelona i que va guanyar el 2020 el premi Supplier of The Year d'Education Resources Awards (ERA). La plataforma està ja disponible a 20 països d'Europa, Amèrica Llatina i Àsia i el seu objectiu és arribar, al 2024, als cinquanta països i superar els deu milions d'alumnes.

Podeu fer la inscripció omplint el formulari digital

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord