Menú

Televisió

Televisió i mitjans audiovisuals

2024

 • La tertúlia de Sant Jordi. [Canal Blau. Youtube]. (23 d'abril de 2024).
  Tertúlia en directe, des de la Biblioteca Joan Oliva de Vilanova, amb la participació a càrrec de Rosana Lluch, llibretera, Sebastià Serra, il·lustrador, i Xavier Vernetta, escriptor.
   
 • Novetats editorials dels autors i autores locals. [Canal Blau. Youtube]. (18 d'abril de 2024)
  Els escriptors/es i il·lustradors/es de Vilanova juntament amb els de la Comarca del Garraf comenten les novetats editorials que presenten per a la Diada de Sant Jordi de 2024. 
   
 • Les recomanacions literàries des de les biblioteques de Vilanova. [Canal Blau. Youtube]. (17 d'abril de 2024).
  A les portes del Dia del Llibre, a Canal Blau passem per les Biblioteques de la comarca per escoltar algunes de les recomanacions literàries que ens fan de cara Sant Jordi.
  Llibres que tenen alguna relació amb la comarca o amb les mateixes biblioteques. Comencem a la Biblioteca Armand Cardona Torrandell de Vilanova i la Geltrú.
Televisió i mitjans audiovisuals
 • Oberta la segona convocatòria de la Beca literària Antoni Munné-Jordà. [Canal Blau. Telenotícies]. (26 de febrer de 2024).
   Dotada amb 3 mil euros, té l'objectiu de becar un estudi, anàlisi o investigació sobre ciència-ficció en llengua catalana. Fins el 15 de juliol es poden presentar els projectes d'aquesta nova convocatòria, que compta amb l'aportació econòmica de l'exregidor Josep Lluís Vidal i la seva dona Imma Montané, en format de mecenatge. A l'octubre es coneixerà el guanyador de la segona edició de la beca i l'editorial vilanovina el Cep i la Nansa publicarà el resultat final del treball escollit.
   
 • Beca d'Estudis Antoni Munné-Jordà[Fet a mida. La Xarxa] El gènere de la ciència-ficció té molts adeptes, però encara pocs estudis i investigacions. En aquesta línia, Vilanova i la Geltrú, al Garraf, aposta per la beca d'estudis Antoni Munné-Jordà, una iniciativa que parteix del mecenatge privat, amb una aportació de 3.000 euros. Ens ho explica Canal Blau.
 • Vilanova es planteja que l'edifici de les Calderes sigui més que una biblioteca. [Canal Blau. Telenotícies]. (1 de febrer de 2024).
  El govern de Vilanova vol que l'antic edifici de les Calderes de Baix-a-Mar sigui un equipament cultural que es pugui utilitzar per cobrir tant les necessitats culturals del barri, com del conjunt de la ciutat. En aquests moments s'està treballant en la confecció del pla d'usos, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i es busca el finançament necessari per executar el projecte que s'acabi definint.
   
 • Entrevista política amb Teresa Llorens. [Línia Blava. Canal Blau]. (31 de gener de 2024).
  La regidora Teresa Llorens avança quines són les prioritats de la seva regidoria, que passen per exemple per democratitzar l'accés a la cultura i descentralitzar-la als barris. També parlem de la tercera biblioteca a l'edifici de les Calderes i del futur de la Casa de la Festa.

2023

 

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord