Menú

Ràdio

Radio, podcast i mitjans digitals en audio

2024

 • Fons especials i patrimonials. amb Fracesc Moreno, director de la Biblioteca Armand Cardona.  El tema del dia. Canal Blau podcast (03/05/2024).
  Francesc Moreno parla dels diferensts Fons especials de la Xarxa de biblioteques (Gènere negre, còmic, dones i lgtbi, parc del garraf, racó ciclista...), així com dels Fons patrimonias (Armand cardona, Antoni Munné-Jordà, Pere Tàpias, Albert Mallofré i Lluís Pascual).
   
 • Ficció en joc amb Susanna García-Prieto, tècnica auxiliar de la Biblioteca Armand Cardona. El tema del dia. Canal Blau podcast (28/02/2024).
  Susanna García-Prieto explica aquest  projecte que és la continuació del Laboratori de ficció digital infantil i juvenil on els professionals de on els professionals de quinze biblioteques de la XBM, sota la direcció de  l'investigador en literatura i ficció digital infantil i juvenil Lucas Ramada Prieto, van constituir una comunitat de bibliotecaris per debatre com incorporar la ficció digital a les biblioteques.
   
 • Premi Menjallibres amb Fracesc Moreno, director de la Biblioteca Armand Cardona. El tema del dia. Canal Blau podcast (31/01/2024).
  Fracesc Moreno explica en què consisteix el Premi Menjallibres. Un dels projectes de Foment a la lectura que impulsa la Xarxa de Biblioteques Municipals de Vilanova i la Geltrú juntament amb l'IMET amb l'objectiu de donar continuitat al PAL (Pla d'Animació a la Lectura) i fomentar la lectura entre els alumnes de 1r a 4t d'ESO.

2023

 • Trobada de clubs de lectura, amb Esther Bruna, tècnica auxiliar de la Biblioteca Joan Oliva. ComunitatXBM podcast (desembre 2023).
  Diferents conductors de clubs de lectura de les Biblioteques de la XBM ens expliquen l'experiència de vehicular aquesta heterogeneïtat per suggerir claus de lectura i interpretació de les obres llegides. Esther Bruna, treballadora de la Xarxa de biblioteques de Vng, comparteix l'experiència de Vilanova.
   
 • Entrevista a la Regidora de Cultura Teresa Llorens. El tema del dia. Canal Blau podcast (29/11/2023).
  Al tema del dia, la regidora Teresa Llorens parla de la Xarxa de biblioteques. De la seva consolidació a la ciutat com a equipaments cultural. La seva constant evolució i transformació com a espais d'agitació cultural que van més enllà del que estaven concebudes als seus inicis amb 34mil vistes durant el 2023. Els seus objectius com a Xarxa i les seves funcions.
   
 • Centre d'interès, Dones i Feminisme, amb Cristina Torremorell, directora de la biblioteca Joan Oliva. El tema del dia. Canal Blau podcast (25/10/2023).
  Les biblioteques de Vilanova i la Geltrú, com a equipaments culturals i socials de primera magnitud, aposten per visibilitzar i facilitar l'accés al fons documental feminista i de temàtica LGTBIQ+ tot treballant per una societat inclusiva, igualitària i justa. La Cristina Torremorell explica el contingut d'aquest fons i l'espai que s'ha creat per agrupar-lo.

 

 

Radio, podcast i mitjans digitals en audio
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord