Menú

Preguntes Freqüents

SI SOU USUARIS PROFESSIONALS O ENTITATS

Tinc una proposta d'activitat per fer a biblioteques. A qui l'he d'adreçar?

Podeu enviar la vostra proposta per correu electrònic a les biblioteques: b.vilanovag.jo@diba.cat o b.vilanovag.act@diba.cat 

Som una escola de la localitat i volem fer-nos es el carnet de la biblioteca. Com ho hem de fer? Quins avantatges tenim?

Per fer el carnet d'una escola o entitat necessitem un responsable. Podeu agafar fins a 30 documents en préstec durant 3 mesos, sempre i quan no siguin reservats per altres usuaris.

SI SOU USUARIS PROFESSIONALS O ENTITATS

SI SOU USUARIS PROFESSIONALS O ENTITATS

  • Tinc una proposta d'activitat per fer a biblioteques. A qui l'he d'adreçar?

    Podeu enviar la vostra proposta per correu electrònic a les biblioteques: b.vilanovag.jo@diba.cat o b.vilanovag.act@diba.cat 

  • Som una escola de la localitat i volem fer-nos es el carnet de la biblioteca. Com ho hem de fer? Quins avantatges tenim?

    Per fer el carnet d'una escola o entitat necessitem un responsable. Podeu agafar fins a 30 documents en préstec durant 3 mesos, sempre i quan no siguin reservats per altres usuaris.

SI SOU USUARIS DE LES BIBLIOTEQUES DE VILANOVA

Què he de fer per poder agafar documents en préstec?

Us heu de fer el carnet de la biblioteca. El carnet us identificarà com a usuaris de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la província de Barcelona, és gratuït, no caduca i el podeu sol·licitar en el següent enllaç: Sol·licitud del carnet.

Em podeu recomanar lectures de qualitat o les últimes novetats sobre una matèria?

Si, podeu consultar les novetats i les nostres recomanacions als blogs de les Biblioteques: Llibres i més… o a les nostres xarxes socials.

Podem demanar llibres o audiovisuals perquè els comprin les biblioteques?

Si, podeu fer una desiderata omplint els fulls que trobareu a la vostra disposició a les Biblioteques de Vilanova o omplint aquest formulari.

Si no trobo un document a les Biblioteques de Vilanova puc demanar-lo per préstec interbibliotecari?

Sí, et pots adreçar al personal de la teva biblioteca i ells t'explicaran el procediment a seguir

Vull donar uns llibres que tinc a casa, com ho he de fer?

Les Biblioteques de Vilanova només accepten documents que reuneixin uns determinats requisits. Abans de fer la donació cal enviar a la biblioteca un llistat amb el nombre i relació de documents que es volen donar.

 

 

Voldria conèixer l'adreça i horaris d'una biblioteca pública, on puc consultar aquesta informació?

Es pot consultar a la Biblioteca Virtual o descarregant-vos l'aplicació BibliotequesXBM, que et permetrà trobar i situar al mapa  les activitats i biblioteques més properes al punt on et trobes o respecte la localització que indiquis. Existeix per dispositius Android i IOS

Com puc saber quines activitats organitzen les Biblioteques de Vilanova?

Podeu consultar l'agenda d'activitats de les Biblioteques al nostre web, seguir-nos a les xarxes socials: Facebook, Twitter i Instagram o suscriure-us al nostre butlletí electrònic.

On puc consultar les dades anuals de les Biblioteques de Vilanova?

Podeu consultar les memòries i plans d'acció de les biblioteques a aquesta pàgina.

Disposeu de llibres que tractin sobre Vilanova o d'autors locals?

Sí. Pots fer la consulta a través del catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals 

Oferiu servei de préstec de llibres electrònics?

Si, amb el carnet de qualsevol biblioteca pública catalana pots accedir a la plataforma E-biblioel servei de préstec de continguts digitals de les biblioteques públiques catalanes.

 

 

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord