Menú

Pla d'Animació a la Lectura

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, sensible i motivat per la qualitat de l'ensenyament i dels serveis en els centres educatius de la ciutat, presenta el 1999 el Pla d'Animació a la Lectura, amb la voluntat d'aconseguir:

  • Fomentar i millorar les competències lectores, el gust per la lectura i el desenvolupament de l'hàbit lector com a eines bàsiques que contribueixen a l'èxit escolar i l'aprenentatge de l'alumnat.
  • Estimular el coneixement de la literatura infantil i juvenil.
  • Aprofundir en el coneixement dels serveis i dels recursos de les biblioteques municipals, potenciant aquests espais tant a nivell d'escola com les biblioteques municipals.
  • Dotar de fons bibliogràfic a les biblioteques dels centres de primària.

Impulsat pel Servei d'educació de l'IMET i la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a través de les seves dues biblioteques municipals, el Pla d'Animació a la Lectura s'adreça a segon cicle d'educació infantil (P3-P4-P5) i a primària (des de primer a sisè), s'executa al llarg del curs escolar i dins l'horari lectiu. Són els centres educatius qui, de forma voluntària, decideixen participar. 

Actualment, tots els centres d'infantil i primària de Vilanova i la Geltrú participen en aquest projecte.

¿ Més informació clicant en aquest enllaç

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord