Menú

Parc Natural del Garraf

Des de l'any 2000, data en què la Diputació de Barcelona va signar el conveni de col·laboració amb l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, la Biblioteca Joan Oliva i Milà, que té la funció de central comarcal, incorpora a les seves seccions el Centre de Documentació del Parc del Garraf. Ubicat a la Sala d'adults de la biblioteca, posa a disposició dels seus usuaris un fons especialitzat en temàtica relacionada amb l'espai, el medi ambient i la gestió del territori.

Actualment, el CDPN disposa d'un fons bibliogràfic de 526 exemplars (articles, llibres, estudis, publicacions, memòries, etc.), que formen un recull documental especialitzat i específic, integrat dins la xarxa de centres de documentació de la Xarxa de Parcs Naturals.

Tot el fons bibliogràfic es pot consultar per internet al Catàleg col·lectiu de la Xarxa de Parcs Naturals.

El CDPN pertany a la Red de Centros de Información y Documentación Ambiental (RECIDA), que està formada per més de cent centres de documentació i biblioteques de medi ambient i espais naturals protegits de diferents comunitats autònomes. A Catalunya, existeix també l'associació DocAmbCat (Documentació Ambiental de Catalunya), que aplega biblioteques i centres de documentació amb fons ambiental. Totes dues entitats promouen la coordinació i col·laboració entre els seus membres per millorar el servei als usuaris.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord