Menú

P de Poesia

El 21 de març és el Dia Mundial de la Poesia i per aquest motiu les Biblioteques de Vilanova i la Geltrú organitzen tota una sèrie d'activitats i iniciatives amb la voluntat de promoure la lectura i el gust per aquest gènere literari.

Des del 2017 s'organitza l'acció P DE POESIA, per la qual s'edita una col·lecció de punts de llibre de cinc poetes de la ciutat que es distribueixen pels fors de la ciutat. Els punts, dissenyats a partir de fotografies d'Aida Moral Rosich, treballadora de la Xarxa de Biblioteques Municipals, reflecteixen el procés d'elaboració del pa.

Podeu trobar els punts de les edicions anteriors als següents enllaços:

P de Poesia 2017

P de Poesia 2018

P de Poesia 2019

Els punts es podran aconseguir a partir del dissabte 21 als forns de pa de la ciutat i a les biblioteques.

P de Poesia 2020

'Sóc dona', poema inèdit d'Ana Maria Pérez Romero recitat per Susanna Garcia Prieto.

Fotografia: Aida Moral

'Instantània', poema d'Antoni Munné-Jordà publicat al llibre 'Runa d'enderroc' per l'editorial vilanovina El Cep i la Nansa i recitat per ell mateix. 

Fotografia: Aida Moral

'Submissió', poema d'Hèctor Galvany publicat al llibre 'Poètica prosaica' per l'editorial vilanovina El Cep i la Nansa i recitat per Susanna Garcia Prieto.

Fotografia: Aida Moral

'Mater amantísima', poema de Maria Paz Talegón publicat al llibre 'Primera tierra' per l'editorial Punto Rojo i recitat per ella mateixa. 

Fotografia: Aida Moral

'Parc eòlic', poema inèdit de Nuri Illa recitat per ella mateixa.

Fotografia: Aida Moral

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord