Menú

Obres de millora a la biblioteca Joan Oliva

Comparteix:
26/06/2019 9:22

Durant el juliol funcionarà només el servei de préstec i a l'agost tancarà

La biblioteca Joan Oliva veurà limitats els seus serveis durant els mesos de juliol i agost per obres. Durant aquest període es realitzaran actuacions per millorar la funcionalitat, la seguretat i l'accessibilitat d'aquest equipament.

De l'1 al 31 de juliol la biblioteca de la plaça de la Vila mantindrà obert el servei de préstecs i retorns, tot i que no es podrà accedir a les sales. De l'1 al 31 d'agost la Joan Oliva romandrà tancada. Al llarg d'aquest mes la biblioteca Armand Cardona obrirà cada dia, de dilluns a divendres.

Les obres formen part del projecte global de millora iniciat el 2018 i que es realitza gràcies a l'aportació de les tres administracions implicades en la gestió del servei municipal de biblioteques: l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya. Passats més de 20 anys des de la inauguració de l'actual edifici, l'actuació pretén posar al dia l'equipament i apropar-lo als nous usos de les biblioteques públiques així com millorar la seguretat de l'equipament.

 

Reforç de la biblioteca Armand Cardona Torrandell

Per tal de compensar el tancament de la biblioteca Joan Oliva durant l'agost la biblioteca Armand Cardona Torrandell, al carrer de Menéndez i Pelayo, obrirà les seves portes durant tot el mes en el següent horari:

• De l'1 al 14 d'agost: de dilluns a divendres de 10 a 14 h

• Del 16 al 31 d'agost, de dilluns a divendres, de 10 a 14 h i de 16 h a 20 h

La biblioteca Joan Oliva, a la plaça de la Vila

La biblioteca Joan Oliva, a la plaça de la Vila

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Biblioteques
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració