Menú

Bibliotequesvng als mitjans

La Xarxa de biblioteques de la ciutat, és present als mitjans de comunicació en nombroses ocasions per difondre, dinamitzar i fer visibles les activitats, els serveis i els fons documentals.

Canal Blau és un dels mitjans que dona visibilitat a les biblioteques tant a televisió com a la ràdio.

És precisament a través d'aquest mitja que es posa en marxa un podcast, seguint la mateixa línia de la ComunitatXBM PÒDCAST impulsada per la Gerència de Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona.

Aquest programa recull diferents col·leccions de pòdcasts elaborats per la Gerència  per donar un nou impuls al treball en xarxa i a la cooperació entre tots aquells agents compromesos amb el desenvolupament dels serveis bibliotecaris municipals.

El programa podcast comunitatXBM vol ser una referència útil per ordenar el debat, i construir des dels testimonis , converses i experiències, una XBM oberta i plural.

Accés a ivoox comunitatXBM Pòdcast

D'altres mitjans de comunicació digital recullen notícies relacionades amb les biblioteques que trobareu segons el mitjà.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord