Menú

Laboratoris de lectura

Ja sabem què és la lectura. I també sabem que els laboratoris són aquell lloc on podem experimentar i posar a prova tot allò que creiem saber per descobrir coses noves. 

I doncs, què seran els laboratoris de lectura? 

Els laboratoris de lectura són una eina perquè els infants descobreixin què hi ha més enllà de les paraules, dels llibres. Els laboratoris són un espai per sorprendre's i veure amb uns altres ulls allò que ja havies vist i t'havia passat per alt. Els laboratoris són un punt de trobada on compartir un moment de lectura amb algú, i parlar-ne i comparar opinions sobre el que has llegit. I són també un lloc on experimentar plàsticament amb allò que has après i que més t'ha agradat. Els laboratoris són més que un taller de lectura i un taller de plastica fusionats, són... laboratoris de lectura.

Durant el transcurs de l'hora i mitja que dura un laboratori, aprendreu coses d'autors o personatges, sentireu contes, compartireu el plaer de la lectura i us podreu expressar artísticament.

A les biblioteques de Vilanova hem fet els laboratoris de lectura de 'Quatre caixes i un univers' mitjançant el sorprenent món de la il·lustradora Iela Mari, 'L'armari de l'Olívia' de la mà de la porqueta Olívia, un dels personatges més encantadors de la literatura infantil, 'Avui és un bon dia per dia per canviar el món' on hem vist com millorar el noste entorn amb les nostres petites accions quotidianes i el de 'Pim, pam, Pomelo' acompanyats d'aquest elefant original, estrany i divertit alhora.

Els Laboratoris compten amb la coordinació de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona i la gestió de la Xarxa Municipal de Biblioteques de Vilanova i la Geltrú.

 

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord