Menú

Internet

Les biblioteques municipals permeten accedir a Internet i a eines d'ofimàtica des dels ordinadors que trobaràs a les sales.

Pots enregistrar i imprimir els treballs o les consultes que realitzis (cal que abonis el preu públic corresponent vigent).

Tens al teu abast sessions de deu, trenta i seixanta minuts, amb un límit de dues sessions diàries per biblioteca i un total de vint sessions al mes. Les sessions de seixanta minuts són reservables, per tant pots reservar fins a dues sessions de manera consecutiva a la mateixa biblioteca en un dia. Pots iniciar la sessió reservada fins a deu minuts abans de l'hora en punt, també en cas que inicis una sessió sense reserva prèvia pots fer-ho fins a deu minuts abans de l'hora en punt, sempre i quan la següent hora consti com a lliure.

Per reservar fins a dues sessions d'Internet i diàries per biblioteca, només cal que t'adrecis al personal de la biblioteca o accedeixis a aquest enllaç.

Pots consultar també en línia el resum de la teva activitat al servei d'Internet i .

 

Wi-Fi

A la Xarxa de Biblioteques Municipals pots connectar-te a Internet des del teu ordinador portàtil o altres dispositius mòbils gràcies al servei de Wi-Fi (Wireless Fidelity).

Per utilitzar-lo, només has de disposar del carnet de la biblioteca, ja que el número d'usuari i el PIN et serviran com a validació per entrar a la xarxa.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord