Menú

Solidaritat i intercanvi

Les biblioteques de Vilanova participen de manera activa en diferents projectes solidaris amb l'objectiu d'ajudar els més vulnerables i per tal de fer visible la tasca d'agents actius de caire social.

Entre d'altres accions hi ha:

Converteix els teus llibres en llibres solidaris!

En col·laboració amb els Serveis Socials de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i amb diverses entitats locals. Aquesta iniciativa canalitza els usuaris que volen fer donatius de llibres a les entitats socials sense ànim de lucre de la ciutat que recullen llibres i els venen per tal d'obtenir recursos per a diferents projectes socials a Vilanova i la Geltrú. Les entitats que participen en aquest projecte són:

 • Associació Amics de la Gent Gran: Ofereix acompanyament domiciliari a persones grans que viuen soles. atamayo@amicsdelagentgran.org

 • Mensa del Cor de Càritas: Iniciativa que apadrina aliments i menús infantils a les escoles de la ciutat, adreçat a infància vulnerable.
  Bartu8888@hotmail.com/ 674990396  o  luis.caminya@gmail.com/ 620512990 

D'altres accions solidàries o d'intercanvi que es promuen des de les biblioteques:

 • Llet x revistes

  Llet x revistes

  La Xarxa de Biblioteques Municipals es suma cada any a un projecte col·laboratiu ‘Llet x Revistes', que s'organitza conjuntament amb l'Economat de la ciutat durant el mes de novembre. Tres revistes per cada litre de llet!

 • Mercat d'Intercanvi de Llibres

  Mercat d'Intercanvi de Llibres

  Des de l'any 2007 la biblioteca Armand Cardona organitza una Fira d'intercanvi de llibres anomenada MIL. Els llibres es recullen durant el mes de maig i la Fira es realitza el segon dissabte de juny.

 • Fira d'intercanvi de punts de llibre

  Fira d'intercanvi de punts de llibre

  Des de l'any 2003 la biblioteca Armand Cardona organitza al mes de juny, una trobada de col·leccionistes de punts de llibre per tal de facilitar el foment i l'intercanvi d'aquest element relacionat amb els llibres.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord