Menú

Infantil

A la sala infantil de les Biblioteques de Vilanova i la Geltrú, hi podeu trobar tot tipus de material, com poden ser: llibres, revistes, còmics, CDs de música, DVDs, etc.

Estan organitzats en diferents seccions:

Àrea d'imaginació

Aquí trobareu contes i lectures que s'identifiquen amb gomets de diferents colors segons el nivell de lectura i també amb pictogrames segons la temàtica com ara: festes i tradicions, família, avis, germans, contes clàssics, hàbits, salut, escola, personatges, llibres i biblioteques, humor, emocions i sentiments, por, convivència, pop-up i llibres-joc, valors...

A l'àrea d'imaginació també trobareu la Comicteca i una zona de Revistes infantils.

Àrea de coneixements 

En aquesta àrea hi podeu trobar informació de qualsevol matèria (història, animals, natura, mitologia...) organitzada seguint una adaptació del codi de Classificació Decimal Universal pensada especialment per als infants. 

Els documents s'identifiquen amb uns pictogrames, que combinen colors i dibuixos, i ajuden als infants a trobar-los. Aquests pictogrames han estat obra de la il·lustradora vilanovina Glòria Fort.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord