Menú

Imaginació

El fons d'imaginació està classificat en tres nivells lectors que s'identifiquen amb gomets de colors i s'ordenen alfabèticament pel cognom de l'autor o autora:

  • I* amb el gomet de color blau: adreçat a infants de 0 a 6 anys.
  • I** amb el gomet de color vermell: adreçat a infants de 7 a 10 anys.
  • I*** amb el gomet de color verd: adreçat a infants a partir d'11 anys.

També trobareu diversos centres d'interès que recullen llibres de diferents nivells lectors identificats amb pictogrames com ara: festes i tradicions, família, avis, germans, contes clàssics, hàbits, salut, escola, personatges, llibres i biblioteques, humor, emocions i sentiments, por, convivència, valors, pop-up i llibres-joc.

Per a fomentar el procés lector també trobareu identificats amb un distintiu els contes publicats en lletra de pal, lletra lligada i un recull de primeres lectures per animar als nens i nenes a endinsar-se en el món de la imaginació.

Les Biblioteques de Vilanova i la Geltrú apostem per l'accessibilitat a la lectura, la inclusió social i la normalització dels infants amb discapacitat. Disposeu de materials adaptats a diferents necessitats lectores:

Tots aquests llibres estan identificats amb el pictograma de Biblioteques Inclusives.

Des de  les Biblioteques de Vilanova i la Geltrú, hem participat activament en l'elaboració d'aquestes dues guies realitzades pel Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya

 “El calaix de la diversitat: llibres adaptats i recursos per a infants i joves amb discapacitat”

“El calaix de la diversitat: recursos que tenen protagonistes amb discapacitat”

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord