Menú

Gènere Negre

Es tracta de la secció especialitzada de la biblioteca Joan Oliva i Milà on podeu trobar tot el que fa relació amb el gènere negre i policíac. Aquest espai és referent d'aquest gènere a la comarca del Garraf i amb aquesta intenció alimentem aquest fons de manera constant amb les darreres novetats i també amb els vostres suggeriments.

A la Sala d'Adults de la Biblioteca trobareu novel·les, biografies i llibres temàtics. A la Sala de Fonoteca, material divers com pel·lícules, còmics, informació sobre actors, directors i altres incògnites que s'hauran d'anar descobrint.

Els aficionats al gènere negre a més de bons lectors sou curiosos, i per ajudar-vos a esbrinar en el fons de la biblioteca al bloc de les biblioteques Llibres i més podeu trobar informació, actualitat, guies de lectura sobre aquest gènere.

La Xarxa de Biblioteques Negres (Joan Oliva i Milà de Vilanova i la Geltrú, La Bòbila de l'Hospitalet de Llobregat, Montbau de Barcelona i Biblioteca Districte 6 de Terrasa) va realitzar a l'any 2012 la seva primera publicació col·lectiva a on es recollia la novel·la negra i policíaca publicada aquell any i  també altres esdeveniments. Aquesta proposta bibliogràfica s'anirà actualitzant cada any.

Collita 2019

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord