Menú

Gènere Negre

Es tracta de la secció especialitzada de la biblioteca Joan Oliva i Milà on podeu trobar tot el referent al gènere negre i policíac. És referent d'aquest gènere a la comarca del Garraf, i amb aquesta intenció alimentem aquest fons de manera constant amb les darreres novetats i també amb els vostres suggeriments.

A la Sala d'Adults de la Biblioteca trobareu novel·les, biografies i llibres temàtics. A la Sala de Fonoteca, material divers com pel·lícules, còmics, informació sobre actors, directors i altres incògnites que s'hauran d'anar descobrint.

Els aficionats al gènere negre a més de bons lectors sou curiosos, i per ajudar-vos a esbrinar en el fons de la biblioteca hem preparat una secció al bloc Fora del prestatge on podeu trobar informació, actualitat, guies de lectura sobre el gènere negre i participar amb els vostres comentaris.

La Xarxa de Biblioteques Negres (Joan Oliva i Milà de Vilanova i la Geltrú, La Bòbila de l'Hospitalet de Llobregat, Montbau de Barcelona i Biblioteca Districte 6 de Terrasa) va realitzar a l'any 2012 la seva primera publicació col·lectiva a on es recollia la novel·la negra i policíaca publicada aquell any i  també altres esdeveniments. Aquesta proposta bibliogràfica s'anirà actualitzant cada any.

Guia de Gènere Negre Collita 2017

Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord