Menú

Fons Patrimonials

 • Fons Armand Cardona Torrandell

  Fons Armand Cardona Torrandell

  Tot el material relacionat amb el pintor Armand Cardona Torrandell té un protagonisme destacat dins la col·lecció local de la Biblioteca que porta el seu nom. Un fons documental donat per la família que inclou principalment llibres de diversos gèneres i disciplines. Gran part d'aquest fons es pot endur en préstec.

 • Fons Pere Tàpias

  Fons Pere Tàpias

  La biblioteca Joan Oliva, acull una part de la biblioteca personal donada per la família del cantautor, gastrònom i locutor Vilanoví, Joan Collell (Pere Tapias). Aquesta col·lecció inclou objectes relacionats amb la seva figura i la seva trajectòria per tal de preservar la seva memòria a la ciutat.

 • Fons Albert Mallofré i Milà

  Fons Albert Mallofré i Milà

  Nascut a Vilanova i la Geltrú, l'Albert Mallofré va ser periodista i crític musical. La biblioteca Joan Oliva, disposa d'un fons de música en discs de vinil, cd's i llibres de la seva col·lecció personal. 

  Aquest material es pot consultar, amb inscripció prèvia, a la sala d'adults de la biblioteca.

 • Fons Antoni Munné-Jordà

  Fons Antoni Munné-Jordà

  La biblioteca Armand Cardona acull més de tres mil documents de la col·lecció especialitzada en ciència ficció que l'escriptor Antoni Munné-Jordà ha conformat al llarg de la seva vida. Aquest fons es pot consultar a la mateixa biblioteca i part dels documents es poden endur en préstec.

 • Fons Lluís Pascual Carbonell

  Fons Lluís Pascual Carbonell

  La biblioteca Armand Cardona és la dipositària dins del Racó Ciclista, del fons documental donat per la família del Lluís Pascual. Es composa d'un centenar de monografies (amb biografies dels més grans ciclistes com Jacques Anquetil, Luís Ocaña, Eddy Merckx o Raymond Poulidor), a més de nombroses i rellevants revistes.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord