Menú

Dones i Feminisme i LGTBIQ+

Des de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la ciutat creiem important, com a equipaments culturals i socials de primera magnitud, visibilitzar i facilitar l'accés al fons documental feminista i de temàtica LGTBIQ+ tot treballant per una societat inclusiva, igualitària i justa.

Per tot això s'ha volgut posar sobre la taula aquesta realitat tot fomentant valors com la igualtat o els drets personals i col·lectius. En aquesta línia s'han creat aquests dos centres d'interès que inclouen: revistes, cinema, sèries de televisió, novel·la, còmics i assaig que es mantindran actualitzats i es difondran mitjançant l'organització d'activitats i accions de foment cultural.

Les Biblioteques Municipals de Vilanova i la Geltrú participen en el projecte Biblioteques inclusives, que treballa la inclusivitat en l'àmbit social així com també en temes d'accessibilitat.

A més també es relaciona amb l'Objectiu 5, Igualtat de gènere, que s'inclou als Objectius de Desenvolupament Sostenible / Agenda 2030 que es promouen de la Xarxa de Biblioteques Municipal de la Diputació de Barcelona.

Més informació:

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord