Menú

Memòries i Documents

Reglaments

Les Biblioteques de Vilanova ténen diversos documents que regulen el funcionament i la prestació pública dels serveis de les biblioteques municipals.

Pla d'acció

Com cada any, la Xarxa de Biblioteques Municipals de Vilanova i la Geltrú es planteja unes accions per tant de complir els objectius bàsics de les biblioteques públiques, com són el foment de la lectura, l'accés a la informació, el suport a la formació i al desenvolupament personal o esdevenir espais de relació.

Però també s'han d'incorporar d'altres de nous derivats del nou context socioeconòmic com són augmentar el seu valor social, promoure la participació i l'aprenentatge dinàmic, facilitar la col·laboració i la sostenibilitat dels recursos i, en definitiva, esdevenir espais de trobada que fomentin l'accés al coneixement i a la creativitat de manera igualitària.

Al següent enllaç podeu consultar el Pla d'acció 2020.

Pla d'acció

Pla Municipal de Biblioteques 2017-2020

El Pla Municipal de Biblioteques 2017-2020 vol esdevenir un punt de partida i un marc a partir del qual les biblioteques desenvolupin la seva tasca al llarg dels propers quatre anys, optimitzant la gestió interna i activant noves accions que adaptin i millorin l'oferta de serveis que s'ofereixen a la ciutadania.

Pla Municipal de Biblioteques 2017-2020

Memòries

La memòria anual és un document de gestió en el que s'analitzen els resultats de la Xarxa de Biblioteques Municipals de Vilanova i la Geltrú i s'hi identifiquen punts forts i oportunitats de millora.

Es tracta d'un element de comunicació molt important que serveix per explicar allò que fan les biblioteques, perquè ho fan i com ho fan, tant internament a les institucions que les gestionen, com externament a aquells agents amb els qui es col·labora.

Memòries
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord