Menú

Memòries i Documents

Reglaments

Les Biblioteques de Vilanova ténen diversos documents que regulen el funcionament i la prestació pública dels serveis de les biblioteques municipals.

Pla d'acció

Com cada any, la Xarxa de Biblioteques Municipals de Vilanova i la Geltrú es planteja unes accions per tant de complir els objectius bàsics de les biblioteques públiques, com són el foment de la lectura, l'accés a la informació, el suport a la formació i al desenvolupament personal o esdevenir espais de relació.

Però també s'han d'incorporar d'altres de nous derivats del nou context socioeconòmic com són augmentar el seu valor social, promoure la participació i l'aprenentatge dinàmic, facilitar la col·laboració i la sostenibilitat dels recursos i, en definitiva, esdevenir espais de trobada que fomentin l'accés al coneixement i a la creativitat de manera igualitària.

Al següent enllaç podeu consultar el Pla d'acció 2022.

Pla d'acció

Pla Municipal de Biblioteques 2017-2020

El Pla Municipal de Biblioteques 2017-2020 vol esdevenir un punt de partida i un marc a partir del qual les biblioteques desenvolupin la seva tasca al llarg dels propers quatre anys, optimitzant la gestió interna i activant noves accions que adaptin i millorin l'oferta de serveis que s'ofereixen a la ciutadania.

Pla Municipal de Biblioteques 2017-2020

Memòries

La memòria anual és un document de gestió en el que s'analitzen els resultats de la Xarxa de Biblioteques Municipals de Vilanova i la Geltrú i s'hi identifiquen punts forts i oportunitats de millora.

Es tracta d'un element de comunicació molt important que serveix per explicar allò que fan les biblioteques, perquè ho fan i com ho fan, tant internament a les institucions que les gestionen, com externament a aquells agents amb els qui es col·labora.

Memòries
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord