Menú

Còmicteca

Fons especialitzat en còmic!

Al primer pis de la Biblioteca Armand Cardona Torrandell, podeu trobar la Comicteca, tota una secció especialment dedicada als còmics, doncs des de l'obertura de l'equipament, l'any 2003, es va decidir potenciar aquesta forma de narració, sovint considerada de "segona classe".

Actualment, comptem amb un fons de més de dos mil documents on podeu trobar tot tipus de còmics: des dels últimes col·leccions de manga (còmic japonès) fins als clàssics, passant per còmics de super-herois, tires còmics, novel·les gràfiques.

Tots els còmics estan identificats amb un pictograma segons la procedència del seu autor. Hi ha quatre grans branques: còmic americà, còmic europeu, còmic hispanoamericà i còmic japonès.

Els llibres que tracten sobre els còmics s'han agrupat per matèries i també porten el seu pictograma corresponent. Actualment podeu trobar llibres sobre història dels còmics, teoria, tècniques, diccionaris i d'humorisme gràfic.

Mireu també el fons de còmic de la Sala Infantil amb primers còmics, protagonistes com  Tintín, Astèrix, Mortadelo y Filemón,etc.) i també hi ha un racó especial amb les col·leccions més actuals de manga, el còmic japonès.

Fons especialitzat en còmic!

Videorecomanació: Budapest de Chema Peral

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord