Menú

Clubs de Lectura d'Idiomes

Club de Lectura Fàcil en Català

Des de finals de 2013, la biblioteca Joan Oliva ofereix aquest Club de Lectura, amb trobades mensuals de novembre fins al juny del següent any i amb col·laboració amb el CNL de l'Alt Penedès i el Garraf.

Els destinataris d'aquest Club de Lectura Fàcil en català són aprenents de la llengua catalana, és per això que es col·labora amb el CNL, ja que el club està obert a estudiants i a altres persones interessades a millorar el seu nivell de llengua catalana. Els grups són de deu persones com a màxim.

La finalitat d'aquest club és apropar lectures de novel·les d'autors clàssics i novel·les o assajos escrits en lectura fàcil. 

L'Associació Lectura Fàcil revisa els materials de Lectura Fàcil i els valida amb el logo LF. I per què és necessària la LF?

A càrrec de Lourdes Escrigas.

Les sessions es faran un dilluns al mes a les 16:30 h

Primera trobada: dilluns 6 de novembre. PLACES EXHAURIDES

Club de Lectura Fàcil en Català

Club de Lectura en Francès

El Club de Lectura en Francès és un club que es va engegar l'any 2009 i que gaudeix d'una bona acollida per part d'usuaris que tenen un domini prou acceptable de la llengua francesa. Els membres del club llegeixen vuit novel·les originals en aquest idioma durant la temporada de lectures anuals i fan el comentari el dia de la trobada mensual.

Les lectures són d'escriptors francesos o francòfons i les obres pertanyen tant a la literatura clàssica com a la literatura contemporània.

A càrrec d'Esther Bruna.

Les sessions es faran un dimarts al mes de 16:30 h a 18 h.

Primera trobada: dimarts 17 d'octubre.

Formulari d'inscripció a partir del 13 de setembre a les 10 h.

Podeu veure algunes lectures del curs anterior en el següent enllaç: Blog Llibres i més

 

Club de Lectura en Francès

Club de Lectura Fàcil en Francès

El club de lectura fàcil en francès és un club que atreu i anima a aquells usuaris que poden estar interessats en l'idioma francès com són els estudiants d'idiomes o bé usuaris que l'han estudiat fa anys a l'escola i el volen refrescar.

Els llibres de LF que s'utilitzen ofereixen diferents nivells de lectura, contenen comentaris sobre el vocabulari i permeten adquirir i reforçar unes habilitats lingüístiques. Compartits en l'espai comú d'un club, donen joc a practicar la llengua de manera distesa partint d'unes bones lectures adaptades que permeten a l'usuari l'ocasió de millorar la fonètica, l'entonació i la comprensió.

A càrrec d'Esther Bruna.

Les trobades es faran un dimarts al mes de 16:30 h a 18 h.

Primera trobada: dimarts 10 d'octubre.

PLACES EXHAURIDES
 

Club de Lectura Fàcil en Francès

Club de Lectura en Anglès

És un espai de trobada per a joves i adults que vulguin practicar la lectura en anglès amb un nivell de "Intermediate". La majoria de lectures són versions adaptades de llibres clàssics i contemporanis de la literatura anglesa i americana. El club de lectura en llengua estrangera permet mantenir i consolidar l'idioma d'una manera amena mitjançant l'intercanvi d'emocions gràcies a la literatura.

A càrrec de Jess Godino, professora de l'English Teaching Academy.

Les trobades és realitzen un dissabte al mes a les 10:15 h

Primera trobada: dissabte 14 d'octubre.

PLACES EXHAURIDES

Club de Lectura en Anglès
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord