Menú

Clubs de Lectura d'Idiomes

Club de Lectura en Francès

El Club de Lectura en Francès és un club que es va engegar l'any 2009 i que gaudeix d'una bona acollida per part d'usuaris que tenen un domini prou acceptable de la llengua francesa. Els membres del club llegeixen vuit novel·les originals en aquest idioma durant la temporada de lectures anuals i fan el comentari el dia de la trobada mensual.

Les lectures són d'escriptors francesos o francòfons i les obres pertanyen tant a la literatura clàssica com a la literatura contemporània.

A càrrec d'Esther Bruna.

Les sessions es faran el tercer dimarts de cada mes de 16:30 a 18 h.

Podeu participar també on line a través del bloc de la biblioteca: Fora del Prestatge

Club de Lectura en Francès

Club de Lectura Fàcil en Francès

El club de lectura fàcil en francès és un club que atreu i anima a aquells usuaris que poden estar interessats en l'idioma francès com són els estudiants d'idiomes o bé usuaris que l'han estudiat fa anys a l'escola i el volen refrescar.

Els llibres de LF que s'utilitzen ofereixen diferents nivells de lectura, contenen comentaris sobre el vocabulari i permeten adquirir i reforçar unes habilitats lingüístiques. Compartits en l'espai comú d'un club, donen joc a practicar la llengua de manera distesa partint d'unes bones lectures adaptades que permeten a l'usuari l'ocasió de millorar la fonètica, l'entonació i la comprensió.

A càrrec d'Esther Bruna.

Les trobades es faran un dimarts al mes de 16:30 a 18 h.

Podeu participar també on line a través del bloc de la biblioteca: Fora del Prestatge.

Club de Lectura Fàcil en Francès

Club de Lectura en Anglès

És un espai de trobada per a joves i adults que vulguin practicar la lectura en anglès amb un nivell de "Intermediate". La majoria de lectures són versions adaptades de llibres clàssics i contemporanis de la literatura anglesa i americana. El club de lectura en llengua estrangera permet mantenir i consolidar l'idioma d'una manera amena mitjançant l'intercanvi d'emocions gràcies a la literatura.

A càrrec de Susanna Garcia-Prieto

Les trobades és realitzen un dissabte al mes a les 17:30h - Inscripcions tancades

Per a més informació consulteu el  BIBLIOBLOG

Club de Lectura en Anglès

Club de Lectura Fàcil en Català

A càrrec de Lourdes Escrigas.

Les sessions es faran un dilluns al mes a les 16:30h

Col·labora el Servei de Català del Garraf i Vilanova i la Geltrú.

Club de Lectura Fàcil en Català
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord