Menú

Cinema accessible

Aquesta acció s'enmarca dins de la línea estratègica d'accessibilitat a la XBM de Vilanova i la Geltrú.

OBJECTIU

Donar accés al fons cinematogràfic en igualtat de condiciones a persones amb discapacitat visual i persones amb discapacitat auditiva i d'altres persones que necessiten accedir al fons cinematogràfic amb el suport de subtítols específics i/o audiodescripció. Així com a persones amb discapacitat intel·lectual o trastorns de l'aprenentatge que necessiten el suport de pictogrames.

ACCIONS

Pictogrames: es parteix dels pictogrames creats al Servei de Biblioteques de Diputació de Barcelona que seran modificats o ampliats i validats per l'Associació especialitzada en accessibilitat cognitiva: acidH.

Braille: Espai rotulat amb aquests sistema de lectoescriptura per facilitar la localització dels dvd que incorporen audiodescripció i identificació dels títols que incorporen audiodescripció amb un marcador en relleu de codis QR.

Codis QREl fons de cinema que incorpora audiodescripció està identificat amb codis QR que redireccionen al catàleg, per donar accés a qualsevol persona usuària i especialment a persones amb discapacitat visual que no llegeixen braille per tal de que puguin accedir al títol i d'altres informacions del document.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord