Menú

Carnet

El carnet de la biblioteca és la targeta que us identificarà com a usuaris de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la província de Barcelona. Permet utilitzar aquells serveis de la biblioteca pública que necessiten identificació i gaudir de molts avantatges en l'àmbit cultural (descomptes en entrades, botigues especialitzades, etc.).

El carnet és gratuït, no caduca i el poden sol·licitar tots els ciutadans.
Aquest carnet és vàlid a totes les biblioteques públiques de Catalunya.

El carnet és personal i instransferible. L'ús del carnet suposa l'acceptació de la Normativa reguladora per a l'obtenció del carnet d'usuari de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona i l'ús dels serveis bibliotecaris vinculats.

Podeu sol·licitar el carnet de dues maneres:

  • adreçant-vos personalment a la vostra biblioteca més propera, o bé
  • omplint aquest formulari amb les vostres dades i triar la biblioteca on desitgeu recollir el carnet imprès.

El carnet s'ha de recollir personalment a la biblioteca triada a partir de l'endemà de la sol·licitud.

Haureu de presentar algun d'aquests documents: DNI/NIE, passaport, carnet de conduir o permís de residència per acreditar la vostra identitat.

En el cas dels menors de 14 anys consulteu els requisits per sol·licitar el carnet.

La Diputació de Barcelona sol·licita als seus usuaris dades de caràcter personal per tal de poder tramitar la sol·licitud del carnet, complint les condicions de seguretat i confidencialitat exigides per la legislació vigent. 
 

Segons s'estableix en el Reglament general de protecció de dades, Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell del 27 d'abril del 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, es posa en coneixement dels usuaris la política duta a terme respecte al tractament i protecció de les seves dades de caràcter personal. 

Es pot consultar la política de privacitat completa a: http://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat.

Posa't la biblioteca a la butxaca

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord