Menú

Bibliomercat

El Bibliomercat és un servei mòbil de les biblioteques municipals que vol apropar la lectura a aquelles persones que, per raons molt diferents (proximitat, desconeixement, hàbits...), no solen anar a les biblioteques.

El Bibliomercat és gratuït, obert a tothom i ofereix els mateixos serveis que qualsevol biblioteca pública: préstec i consulta del fons de llibres i publicacions periòdiques, la possibilitat de demanar el carnet d'usuari i reservar documents que no es troben a la biblioteca mòbil però sí a les biblioteques de la ciutat o a les de la  Xarxa de Biblioteques Públiques de la Diputació de Barcelona.

Aquest servei, que fins el 2020 s'oferia de manera mòbil a la plaça del Mercat els divendres al matí, està força arrelat al barri i té un important nombre d'usuaris fides.

Ara ha canviat de format i passa a ocupar físicament una de les parades situades dins el recinte del Mercat de Mar. El disseny de la nova imatge del servei ha anat a càrrec de Jordi Caba i les fotografies d'Aida Moral, treballadora de la Xarxa de Biblioteques Municipals.

També és un espai on se celebren diverses activitats, com les hores del conte durant el mes de juliol i les lectures en veu alta, on col·laboren associacions de veïns i escoles del barri.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord