Menú

Bibliomercat

El Bibliomercat és un servei de proximitat de la Xarxa de Biblioteques Municipals per apropar la lectura a aquelles persones que, per raons molt diferents (edat, llunyania, etc), no poden anar a les biblioteques.

El Bibliomercat és gratuït, obert a tothom i ofereix els mateixos serveis que qualsevol biblioteca pública: préstec de tot tipus de documents, fer-se el carnet d'usuari, servei de Préstec Interbibliotecari i altres activitats com l'Hora del Conte..

Aquest servei, que fins el 2020 s'oferia de manera mòbil a la plaça interior del Mercat els divendres al matí, té força arrelament al barri i un important nombre d'usuaris fidels.

Des del mes de juliol del 2021, ha passat a ocupar una de les parades situades dins el recinte del Mercat de Mar. El disseny de la nova imatge del servei ha anat a càrrec de Jordi Caba i les fotografies d'Aida Moral, treballadora de la Xarxa de Biblioteques Municipals.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord