Menú

Bibliomercat

El Bibliomercat és un servei mòbil de les biblioteques municipals que pretén apropar la lectura a aquelles persones que per raons molt diferents (proximitat, desconeixement, hàbits...) no van a les biblioteques.

Es tracta d'un servei gratuït i obert a tothom que ofereix els mateixos serveis que qualsevol biblioteca pública: préstec i consulta del fons de llibres i publicacions periòdiques, la possibilitat de demanar el carnet d'usuari i reservar documents que no es troben a la biblioteca mòbil però sí a les biblioteques de la ciutat i a les de la Xarxa de Biblioteques Públiques de la Diputació de Barcelona.

Es tracta d'un servei arrelat al barri i amb un nombre important d'usuaris fidels que, setmana rere setmana, en fan ús per emportar-se novel·les, agafar pel·lícules o revistes i llegir el Diari.

També és un espai on es celebren diverses activitats, com les hores del conte durant el mes de juliol i les lectures en veu alta, on col·laboren associacions de veïns i escoles del barri.

Es troba tots els divendres de 10 a 13h a la placeta interior del Mercat de Mar.

Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord