Menú

Bibliomercat

El Bibliomercat és un servei de proximitat ubicat al Mercat de Mar que ofereixen les biblioteques de Vilanova per apropar la lectura a aquelles persones que, per raons molt diferents (edat, llunyania, etc), no poden anar a les biblioteques.

El Bibliomercat és gratuït, obert a tothom i ofereix els mateixos serveis que qualsevol biblioteca pública: préstec de tot tipus de documents, fer-se el carnet d'usuari, servei de Préstec Interbibliotecari i altres activitats com l'Hora del Conte..

Aquest servei, que fins el 2020 s'oferia de manera mòbil a la plaça interior del Mercat els divendres al matí, té força arrelament al barri i un important nombre d'usuaris fidels.

Des del mes de juliol del 2021, ha passat a ocupar una de les parades situades dins el recinte del Mercat de Mar. El disseny de la nova imatge del servei ha anat a càrrec de Jordi Caba i les fotografies d'Aida Moral, treballadora de la Xarxa de Biblioteques Municipals.

Et pots posar en contacte amb el personal que gestiona el servei del Bibliomercat a través de correu electrònic en aquesta adreça: b.vilanovag.bibliomercat@diba.cat o per telèfon: +34 609769669 (en horari de Bibliomercat).

Al Bibliomercat es realitzen activitats per promoure i fomentar la lectura com ara:

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord